divendres, 29 de juliol de 2016

Divendres 29 de juliol

Bona tarda Famílies!

Avui ha estat un dia trist i alegre al mateix temps. Trist ja que és el darrer dia del Casal i ens hem quedat amb ganes de més, però no ens enganyarem, també ha estat alegre ja que tots podem ensumar les vacances que les tenim molt a prop!

Només arribar al Casal, la Tribu CaradeFlor i els Mapatxes han fet unes danses i han jugat a l'Aranya peluda

La tribu dels Mohawks tenia moltes ganes de treballar, per aquest motiu han baixat al gimnàs i han estat pintant el taller que van fer ahir per la tardaEn acabar d'esmorzar ens hem reunit tots al pati a veure si teníem visita...i així ha estat! Ha vingut en Wild Bill!!!! Estava molt content, ja que gràcies a tot l'esforç que hem fet al llarg de la setmana hem pogut fer-nos amics de la tribu dels Sioux!


I els Sioux han estat tant i tant contents que han convidat al nostre amic Wild Bill a passar tot l'Agost amb ells, per aprendre dels seus costums, tradicions, etc.! Quina sort!

En Wild Bill ens ha animat a continuar preparant la festa d'avui per la tarda, i amb una gran ovació, l'hem pogut acomiadar!

Pel matí, la Tribu CaradeFlor i la dels Mapatxes han estat al pati fent jocs d'aigua, ja que tenien moltes ganes de mullar-se!
Els Mohawks, per la seva banda, han estat fent un petit taller de cuina per la festa d'avui, i, en acabar, han fet un repàs de tots els jocs que han fet al llarg del Casal i hi han tornat a jugar!Els Mapatxes i els CaradeFlor també han volgut fer un petit taller de cuina abans de dinar...


Per la tarda les tres tribus del Casal s'han reunit i han estat practicant la dansa d'avui per la tarda...
Molt bones vacances a tots! Esperem que hagueu gaudit tant del Casal com ho hem fet nosaltres!

Ens veiem a la tornada!!!

Moltes gràcies per tot!

dijous, 28 de juliol de 2016

Dijous 28 de juliol

Bona tarda Famílies!

Després de l'excursió d'ahir avui hem arribat al Casal una mica cansats, però això no ha estat cap impediment per realitzar les activitats preparades!

De bon matí hem començat el dia amb una sèrie de jocs, com el Mocador a 4 costats dels Mohawks...Un circuit de velocitat per la Tribu CaradeFlor...
I un circuit d'agilitat per la Tribu dels Mapatxes...
I és que tenim moltes ganes de causar una molt bona impressió a la tribu dels Sioux!

Un cop hem acabat d'esmorzar, ens ha vingut la Xamàn dels Sioux, una senyora molt velleta que ens ha dit que tenia 108 anys!!!


Tot i que no s'hi veia gaire bé, ha endevinat cada nen de quina tribu era...


Ens ha explicat que estava molt contenta que ahir poguéssim anar al pantà de la seva terra i ens ha dit que vol preparar una festa per nosaltres, però com que és tan velleta, ens ha demanat que li preparem una dansa en el seu honor, tot i això ens ha ensenyat uns passos de ball que podem incorporar en la nostra dansa.


També ha tingut un missatge pels Mohawks, ja que ahir els va estar observant i va veure que havien millorat molt en les seves habilitats, però que encara no sabia com d'artistes poden arribar a ser, per aquest motiu els hi ha demanat que facin un taller per demostrar-li la seva creativitat!

D'aquesta manera hem començat el matí fent l'últim bany del Casal a la piscina...

Els Mohawks han aprofitat per fer uns jocs al gimnàs per després continuar amb uns jocs d'aigua...

I finalment s'han apuntat a l'últim bany a la piscina!


Per la tarda, la Tribu CaradeFlor i la tribu dels Mapatxes han estat practicant unes danses...
Els Mohawks, per la seva banda, han estat fent un taller amb fang...