divendres, 1 de juliol de 2016

Divendres 1 de juliol

Bon dia famílies!

Avui ha estat un dia ple de novetats! Només arribar al Casal, hem començat a fer uns quants jocs i danses, ja que, com és divendres, teníem ganes de festa!
Els Mapatxes han fet la dansa de la Palmera


la Tribu Caradeflor han après la Cançó de l'Amistat...

I Els Mohawks, com que volien més guerra, han estat fent diferents jocs, com l'StopHem fet una petita pausa per anar a esmorzar i quan tot just hem acabat i la Tribu Caradeflor s'ha acabat de canviar per fer els jocs d'aigua, ha sonat la cançó del Casal...és a dir...teníem visita!
Per sorpresa nostra ha vingut la Mary Jackson i en Wild Bill!!!!
Estaven molt contents perquè s'han trobat aquests dos vells amics. Tal i com ens va explicar el bandit, la Mary Jackson va agafar un tren per marxar cap al Far West, ja que a la diligència no hi va arribar a temps, però, despistada com és ella, es va equivocar de tren i ha tornat a Barcelona!
Tot i això ens han explicat moltes coses, i han decidit agafar els dos el mateix tren per marxar junts cap al Far West!

La Tribu Caradeflor ha aprofitat per donar-li les botes a en Wild Bill, aquelles botes que havia perdut i que van trobar ells a través de les proves de la Gimcana. Estaven tant contents que s'han posat a ballar!
I és que es veu que es van conèixer quan eren molt petits i des de fa molt temps que ballen junts per molts llocs!
En Wild Bill s'ha acomiadat de nosaltres, animant-nos a fer també una petita festa de celebració. Ah, i ens ha explicat que la setmana vinent anirà cap a un poblet miner que sembla que estigui abandonat, però es veu que no ho està del tot.... Ho haurem d'esbrinar la setmana vinent!

Després d'acomiadar-nos de la nostra nova amiga Mary Jackson i hem començat a fer les activitats que teníem programades.
Els Mapatxes i els Mohawks han aprofitat per acabar el taller que tenien començat...
I la tribu Caradeflor ha tingut l'honor d'estrenar una de les dues piscines del Casal, i us podem ben assegurar que s'ho han passat d'allò més bé!I després del bany han aprofitat per fer un petit taller de cuina...


Però no han estat els únics que s'han remullat...Els Mapatxes també s'han pogut fer un bany després d'acabar el taller, i els Mohawks, han esperat fins a primera hora de la tarda per poder-se banyar!Per la tarda els Mapatxes han estat practicant una cançó i una dansa

I la Tribu Caradeflor ha estat fent jocs i maquillant-se com els indis...


Molt bon cap de setmana i fins dilluns!
Dijous 30 de junyBon dia Famílies!

Després de les aventures viscudes ahir a Collserola avui ens hem quedat a l'escola. Pel matí, només arribar, hem començat a fer una sèrie de jocs, com...
La Bomba

L'aranya peluda...

El Pica paret

El mocador...I fins i tot, la tribu Caradeflor, ha tingut temps de fer una petita dansa...

Acabats els jocs, hem anat a esmorzar i quan ja estàvem a punt de començar l'activitat del matí ha sonat una cançó que ja anem coneixent, i això només volia dir una cosa: Teníem visita!!! Amb sort vindria la Mary Jackson... Però no ha estat així, ha vingut a l'escola un dels bandits que la volia segrestar!
Però només veure'l ja hem vist que aquest bandit no faria mai res de bo, era ben sapastre! Tota l'estona estava ensopegant i caient pel terra, i duia a la mà una nota que li van fer una Mapatxe! Ell ens ha explicat que volia segrestar a la Mary Jackson, ja que se sentia molt sol, però com que tot li surt malament, es va escapar i encara l'està buscant!
Fins i tot ens ha ensenyat que la pistola que duia era de plàstic, que ni en podia tenir una de veritat!
Entre tots hem intentat convèncer a aquest Bandit que busqués una altra professió, ja que aquesta no era per ell, entre les propostes que més èxit han tingut ha estat la de Pallasso, ja que ens ha fet riure molt!

De cop ha començat a sonar una trompeta i era la diligència que volia agafar el nostre bandit, per això ha arrencat a córrer per veure si la podia atrapar, però ens sembla que no hi ha arribat pas a temps, ja que pel camí s'ha tornat a caure unes quantes vegades...

Nosaltres ens hem quedat a l'escola i hem decidit fer una sèrie d'activitats. La tribu Caradeflor i els Mohawks han aprofitat per fer uns quants jocs d'aigua
Els Mohawks, fins i tot, han tingut temps de pintar-se la cara com uns vertaders indis!


Per la seva banda, els Mapatxes han estat fent un tallerPer la tarda ha estat el moment en què els Mapatxes han aprofitat per fer jocs d'aigua i unes quantes dansesEls Mohawks han estat fent un taller d'un pal de plujaI la tribu Caradeflor també ha fet un petit taller


Ens veiem demà amb més aventures, ja que ens sembla que tindrem unes quantes visites pel matí!

P.S. Lamentem no haver penjat el blog ahir, però per un problema tècnic amb el servidor no va ésser possible.