divendres, 9 de setembre de 2016

Divendres 9 de Setembre

Bona tarda famílies!

Avui ja ha estat el darrer dia del Casal, però això no ha impedit de fer totes les activitats que teníem previstes! De bon matí, només arribar a l'escola, i com ja és habitual, hem estat fent uns quants jocs, des de jocs tranquils com el telèfon que han fet els Minúskuls, fins a jocs ben moguts, com a tocar i parar que han fet els CaradeFlor!


Després d'una necessitada pausa per anar al lavabo i esmorzar ha començat a sonar la música i, sabent que avui és l'últim dia, estàvem ben segurs que vindria en Wild Bill...
Però quina ha estat la nostra sorpresa quan hem vist que pel pati rondava un bandit! I a més, anava agafant tot allò que trobava: motxilles, bosses, la caixa dels animals...Quin desastre!
A més, ens ha dit que els seus companys ja s'havien encarregat d'agafar tots els llibres, llapis, bolígrafs i fins i tot alguna cadira i alguna taula dels mestres de l'escola! Això no podia ser (bé, no ens enganyarem, algun mohawk s'ha al·legrat una mica de saber que no tindria llibres aquest any per estudiar...).
Sort que se'ns ha acudit començar a cridar a en Wild Bill per si ens sentia i ens podia venir a ajudar!
I deuria estar molt atent, ja que ha vingut molt ràpid! I després d'una intensa lluita ha aconseguit fer fora al bandit!
Quan el bandit ha fugit, en Wild Bill ens ha explicat que ja era l'últim que quedava i que ara ja podríem començar l'escola amb total tranquil·litat! També ens ha dit que ell ha de tornar cap a la seva ciutat ja que, encara que no ho sembli, ell continua estudiant i dilluns també comença en la seva escola de Cowboys! Quina enveja!
Per celebrar la victòria que hem tingut, hem decidit fer-ho de la millor manera que sabem: a través de jocs i tallers!
Els Mohawks han anat una estona a pintar un mural que hem estat preparant entre tots


I els Mapatxes han estat fent un petit circuit d'aventures

I els CaradeFlor i els Minúskuls han aprofitat per estar sols al pati fent uns quants jocs d'aigua...

Per la tarda, els diferents grups han estat aprofitant per assajar les diferents funcions que faran avui a la festa final del Casal, i és que ha passat tant ràpid!

I aquest és el darrer post del blog del Casal d'Estiu, ja que a partir de dilluns tot tornarà a la normalitat. Al llarg d'aquestes 8 setmanes, des del 22 de juny fins avui, hem viscut tot d'aventures: hem conegut a en Wild Bill, un cowboy dels autèntics, que ens ha portat per diferents tribus índies. Amb ell hem conegut xamans, ballarines, indis i un llarg etcètera. I al llarg del Casal hem pogut fer molts jocs, alguns que ja coneixíem i altres de nous, hem fet tallers, ens hem banyat i hem anat d'excursió a molts indrets.

L'equip de monitors us volem agrair la confiança que heu tingut en nosaltres i esperem que hagueu disfrutat tant del Casal com ho hem fet nosaltres.

Moltes gràcies per tot i us esperem al Casal de Nadal!!!
Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada