dijous, 8 de setembre de 2016

Dijous 8 de Setembre

Bona tarda famílies!

Després de l'excursió d'ahir al Zoològic de Barcelona, avui ens hem quedat a l'escola. Només arribar ens hem anat dividint per les diferents tribus i hem començat a fer jocs.

Des del Pi dels Mohawks...

Fins a la bomba dels Mapatxes...


passant pel Pica-Paret de la Tribu CaradeFlor

I el Salva't Saltant dels Minúskuls

Un cop hem acabat de jugar, hem anat a recuperar forces esmorzant una mica. En acabat a sonat la cançó d'en Wild Bill i això volia dir que teníem visita! Ens ha estranyat molt que en acabar la cançó no ha vingut ningú, per això hem decidit cridar al nostre amic, però res de res. Al pati no apareixia ningú...Fins que de cop i volta hem vist una ombra al pati del menjador! Allà hi havia algú, però no el coneixíem! Quan s'ha acostat una mica ho hem vist clar: Era un dels bandits!!!
Però estàvem ben preparats, ja que hem començat a fer tots els sons dels animals que vam veure ahir!

I ha donat resultat! L'hem espantat ben espantat! I és que aquest bandit era una mica poruc! Però abans de marxar ens ha dit que no pensava tornar-li el barret al Wild Bill, i és que era veritat! El Bandit li havia robat el barret i les botes al nostre amic!!!!
Ah, i un recollidor de la dona de la neteja! I és que es veu que aquest bandit no pot parar de fer maleses! Sort que ens l'hem pogut treure de sobre!

Per celebrar la nostra petita victòria, la Tribu CaradeFlor i els Mapatxes han decidit anar a fer-se un banyet a la piscina, després de fer unes danses al pati...


Els Minúskuls han estat al Gimnàs fent un petit taller

I els Mohawks han estat preparant una petita obra de teatre...

Per la tarda els Minúskuls i els Mohawks han aprofitat per anar al pati a fer uns jocs d'aigua i després el darrer bany a la piscina, ja que el Casal s'està acabant i no la podrem gaudir fins l'estiu vinent...Els Mapatxes i els CaradeFlor han anat al gimnàs a fer un petit tallerEns veiem demà, l'últim dia del Casal!Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada