divendres, 22 de juliol de 2016

Divendres 22 de juliol

Bona Tarda Famílies!

Avui pel matí, nomes arribar a l'escola, i després d'haver descansat molt després de l'excursió d'ahir, hem fet una sèrie de jocs tranquils al pati. En acabar hem anat a esmorzar i de cop i volta ha vingut la Blanca molt alterada, ja que acabava de rebre una carta del Wild Bill!!!!
En la carta, en Wild bill i l'Espavilada, ens explicaven que ahir van anar també al Jardí dels Ocells, i que, passejant pel bosc, es van perdre i encara no han trobat la sortida!
Tots ens hem quedat molt parats, ja que els volíem ajudar però no sabíem com...Per sort, se'ns ha acudit de cridar al Xaman de la tribu dels Peuseks, a veure si ell ens podia donar un cop de mà!
El Xaman ens ha explicat que hi ha una manera molt senzilla de trobar a les persones perdudes pel bosc, però que necessita uns quants ingredients per poder realitzar el seu ritual...

Per sort, la Tribu dels Mapatxes i la Tribu CaradeFlor estaven ben preparats i li han portat els ingredients que van recollir ahir en el Jardí dels Ocells: Pedretes, herbes, plantes, fulles i moltes coses més!!!


Un cop ha tingut la poció feta, ens ha ensenyat unes paraules màgiques...

I, quan ens pensàvem que no funcionaria...Voilà! El Xamàn ha tingut una visió i els ha vist! Ens ha explicat que si volíem que tornéssim, només podíem fer una cosa: Connectar amb l'esperit de l'aigua i que ell els guiés de nou fins a l'escola. Per aquest motiu hem decidit que, ja que havíem de trobar l'esperit de l'aigua...quina millor manera que fent un bon bany a la piscina?!?Hem tingut sort que quan hem acabat el bany s'ha posat a ploure...potser era la senyal de l'Esperit de l'aigua conforme ja estava portant a en Wild Bill i l'Espavilada cap aquí!

Per la tarda la Tribu Caradeflor i els Mapatxes han aprofitat, abans de la festa final, per fer un petit taller...

I els Mohawks han estat practicant una obra de teatre i fins i tot han pogut fer uns curiosos escenaris personalitzats...


Molt bon cap de Setmana i fins Dilluns! A veure on ens portarà en Wild Bill la setmana vinent!
1 comentari:

  1. Vaja Wild Bill i Espavilada.....quina història. Gràcies Blanca per la formula!!!!! Flavi, jo també vui der petita per poder anar al casal i desfruitar tan com tu. Quina alegria veure a través de les fotos que té lo passés super watchi. I quina envidia poder ficar-se a la piscina cada dia. T'estimo patufet ❤

    ResponElimina