divendres, 1 de juliol del 2016

Divendres 1 de juliol

Bon dia famílies!

Avui ha estat un dia ple de novetats! Només arribar al Casal, hem començat a fer uns quants jocs i danses, ja que, com és divendres, teníem ganes de festa!
Els Mapatxes han fet la dansa de la Palmera


la Tribu Caradeflor han après la Cançó de l'Amistat...





I Els Mohawks, com que volien més guerra, han estat fent diferents jocs, com l'Stop



Hem fet una petita pausa per anar a esmorzar i quan tot just hem acabat i la Tribu Caradeflor s'ha acabat de canviar per fer els jocs d'aigua, ha sonat la cançó del Casal...és a dir...teníem visita!
Per sorpresa nostra ha vingut la Mary Jackson i en Wild Bill!!!!
Estaven molt contents perquè s'han trobat aquests dos vells amics. Tal i com ens va explicar el bandit, la Mary Jackson va agafar un tren per marxar cap al Far West, ja que a la diligència no hi va arribar a temps, però, despistada com és ella, es va equivocar de tren i ha tornat a Barcelona!
Tot i això ens han explicat moltes coses, i han decidit agafar els dos el mateix tren per marxar junts cap al Far West!

La Tribu Caradeflor ha aprofitat per donar-li les botes a en Wild Bill, aquelles botes que havia perdut i que van trobar ells a través de les proves de la Gimcana. Estaven tant contents que s'han posat a ballar!
I és que es veu que es van conèixer quan eren molt petits i des de fa molt temps que ballen junts per molts llocs!
En Wild Bill s'ha acomiadat de nosaltres, animant-nos a fer també una petita festa de celebració. Ah, i ens ha explicat que la setmana vinent anirà cap a un poblet miner que sembla que estigui abandonat, però es veu que no ho està del tot.... Ho haurem d'esbrinar la setmana vinent!

Després d'acomiadar-nos de la nostra nova amiga Mary Jackson i hem començat a fer les activitats que teníem programades.
Els Mapatxes i els Mohawks han aprofitat per acabar el taller que tenien començat...




I la tribu Caradeflor ha tingut l'honor d'estrenar una de les dues piscines del Casal, i us podem ben assegurar que s'ho han passat d'allò més bé!



I després del bany han aprofitat per fer un petit taller de cuina...






Però no han estat els únics que s'han remullat...Els Mapatxes també s'han pogut fer un bany després d'acabar el taller, i els Mohawks, han esperat fins a primera hora de la tarda per poder-se banyar!



Per la tarda els Mapatxes han estat practicant una cançó i una dansa





I la Tribu Caradeflor ha estat fent jocs i maquillant-se com els indis...


Molt bon cap de setmana i fins dilluns!












Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada