dimarts, 5 de juliol de 2016

Dimarts 5 de juliol

Bon dia famílies!

Avui hem tingut un dia tranquil·let al Casal, sobretot per poder agafar energies per l'excursió de demà! De bon matí, només arribar cada tribu ha fet diferents jocs i hem anat a esmorzar, i quan hem acabat ha aparegut al mig del pati un vell amic nostre: En wild Bill!!!
Ens ha preguntat si ahir va venir algú a l'escola, i els nens i nenes del Casal li hem explicat que va venir la Mami Tatxul·la, plorant desconsolada perquè havia desaparegut tota la gent del poble. Amb en Wild Bill venia la Sra Pala, una dona molt curiosa. Els dos ens han explicat que en el poble no hi ha ningú ja que tothom està preparant una festa sorpresa per la Mami Tatxul·la, ja que el divendres serà el seu aniversari.
Ens han demanat que els hi guardem el secret i si tornés a venir la Mami Tatxul·la, que no li diguem que li estan preparant la festa sorpresa. La senyora Pala ens ha explicat que ella i el seu marit són els joiers de la mina i amb totes les pedres precioses que es troben fan molts collarets, anells, etc. Però ella està una mica preocupada, ja que li han encarregat fer un bonic penjoll per la Mami Tatxul·la, però no troba per enlloc el seu marit.
Els nens i nenes de la tribu dels Mapatxes li han proposat que, com demà anem a les mines de Collbató, donarem una ullada per si trobem el seu marit, en John Pic. Com que la senyora Pala no les té totes, ha proposat a la tribu Caradeflor i a la tribu dels Mapatxes fer alguns collarets, així la Mami Tatxul·la de ben segur que tindrà algun regal per la seva festa
Així que ens hem acomiadat d'ells i hem començat a fer les activitats del dia. Els Mohawks han dedicat tot el matí a fer unes màscares de guix per poder anar ben caracteritzats d'indi per la festa d'aquest divendres...

La tribu Caradeflor han estat fent jocs d'aigua i han fet un petit banyet a la piscina


I els Mapatxes han estat fent uns jocs al Gimnàs.
Per la tarda han estat els Mapatxes que han anat a fer jocs d'aigua i un bany a la piscina,
Amb la companyia dels Mohawks, que també han pogut fer un banyet i uns quants jocs d'aigua


La tribu Caradeflor, després de la merescuda migdiada, han estat fent el taller que els ha demanat la Senyora Pala.


Ens veiem demà a les Coves de Collbató!
Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada