dimecres, 20 de juliol del 2016

Dimarts 20 de juliol

Bon dia Famílies!

Tot i ser dimecres, avui no hem anat d'excursió, ja que hi anirem demà! Per tant, enlloc de preparar les motxilles amb els picnic, agafar la gorra i anar al lavabo, hem començat de bon matí fent una sèrie de jocs.

La Tribu Caradeflor han estat fent unes partides al Pica Paret




Els Mapatxes han demostrat les seves habilitats esportives amb unes passades de pilotes



I Els Mohawks han decidit començar el dia fent una partida al Pi



Un cop acabats els jocs hem agafat els esmorzars i hem esmorzat al pati, però de cop ha aparegut la nostra amiga, la Índia Despistada!

Ella ens ha explicat que des d'ahir està buscant al Wild Bill, per veure com poden solucionar el problema que tenen en la seva recerca del Tòtem que ja va començar la setmana passada.


La despistada té por que en Wild Bill es perdi anant al Jardí dels Ocells, ja que a ella li ha passat més d'un cop, per això necessita l'ajuda dels nens per orientar al Wild Bill.

Així que ens ha demanat que practiquem les nostres diferents habilitats per tal de poder arribar tots junts al jardí dels Ocells!

La Tribu Caradeflor ha aprofitat l'excusa per practicar els jocs d'aigua, no fos cas que per arribar al Jardí dels Ocells s'hagués de creuar un riu...


Els Mohawks han estat fent un petit taller, per poder practicar les pintures de guerra i de camuflatge, no fos cas que ens trobéssim amb alguna tribu índia enemiga...



I els Mapatxes han estat fent una petita dansa, per demostrar la seva habilitat al tòtem quan se'l trobin...




A mig matí, com que la calor apretava, els Mapatxes i la Tribu Carade flor han anat a fer uns jocs d'aigua conjunts...






Per la tarda, i com que la calor ha apretat bastant, hem decidit fer-nos un bany a la piscina, i els primers han estat la Tribu Caradeflor i la Tribu dels Mapatxes.






Els Mohawks han acabat el taller que han començat aquest matí i després també han fet un bany tranquil a la piscina...




Ens veiem demà que marxem cap al Jardí dels Ocells, a veure si amb sort trobem el Tòtem perdut!










1 comentari:

  1. Quina sort nens i nenes. Flavi rei, aprofita a tope de aquest casal. Tes unes monitores super wachi. També me sembla que hagi un monitor per allà. Buscalo Flavi, té olleres. I cuan lo has encontrar lo mullas a tope.
    Estic molt contenta de veure disfrutar fill meu. T'estimo.molts petonets.
    La teva mama ❤

    ResponElimina