dimecres, 29 de juny del 2016

Dimecres 29 de juny

Bon dia Famílies!

Avui ha estat un dia molt diferent! De bon matí, enlloc de fer els jocs com sempre, hem arribat al pati i ens hem preparat per anar d'excursió, és a dir, hem agafat la motxilla, hi hem posat el Picnic i hem anat al lavabo. Quan ens pensàvem que ja ho teníem tot llest i només ens feia falta pujar a l'autocar, ens ha arribat una misteriosa carta... Era una carta de la nostra amiga Mary Jackson, es veu que al final els bandits la van trobar i la tenen amagada en una cova. No ha calgut que ens ho digués dues vegades,entre tots hem decidit anar cap a la muntanya per veure si per sort ens la trobàvem!

Quan hem arribat a Collserola hem esmorzat una mica per agafar forces...




Un cop hem estat ben esmorzats, ens hem dividit per tribus i hem fet les diferents activitats, sempre amb els ulls ben oberts i les orelles ben destapades per si sentíem a la Mary Jackson o als bandits...

Els Mohawks han jugat a la bandera, s'han dividit en dos equips amb l'únic objectiu d'aconseguir la bandera de l'equip contrari..

.



Un cop han acabat han fet una sèrie de jocs d'enginy...

Els Mapatxes han fet una sèrie de proves per la natura...















I la tribu Caradeflor han estat fet jocs













Ens ho hem passat tant i tant bé que no hem tingut temps per pensar amb els bandits, però a la tarda, tot just després de dinar, la tribu Caradeflor i els Mapatxes han rebut una carta dels bandits que els hi deia que ells fugien amb el tren...El què no sabem ara és què ha passat amb la nostra amiga Mary Jackson... Ho esbrinarem demà?



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada